Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g sultanas
- 50 g pine nuts
- 50 g olive oil, plus extra for frying
- 6 fresh sea bass fillets, boneless (approx. 100 g each)
- 120 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 500 g fresh spinach leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 27.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min