Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g sultanas
- 50 g pine nuts
- 50 g olive oil, plus extra for frying
- 6 fresh sea bass fillets, boneless (approx. 100 g each)
- 120 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 500 g fresh spinach leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 27.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 menit
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 menit
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Cod with citrus butter
50min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 menit
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h