Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa Verde
- 4 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, in oil
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 25 g fresh parsley, tough stems removed
- 25 g fresh basil, tough stems removed
- 50 g pickled baby capers, drained
- 40 g extra virgin olive oil
Salmon and Assembly
- 500 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g new potatoes, quartered
- 4 fresh salmon fillets (approx. 120 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 200 g mangetout
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Prawn and Cucumber Salad
55min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Brown Rice Salad with Trout
35 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min