Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa Verde
- 4 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, in oil
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 25 g fresh parsley, tough stems removed
- 25 g fresh basil, tough stems removed
- 50 g pickled baby capers, drained
- 40 g extra virgin olive oil
Salmon and Assembly
- 500 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g new potatoes, quartered
- 4 fresh salmon fillets (approx. 120 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 200 g mangetout
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 menit
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 menit
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1j
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 menit
Cod with Pistachio and Couscous
30 menit