![Salmon Fillets with Salsa Verde Salmon Fillets with Salsa Verde](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/278555.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa Verde
- 4 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, in oil
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 25 g fresh parsley, tough stems removed
- 25 g fresh basil, tough stems removed
- 50 g pickled baby capers, drained
- 40 g extra virgin olive oil
Salmon and Assembly
- 500 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g new potatoes, quartered
- 4 fresh salmon fillets (approx. 120 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 200 g mangetout
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 Std.
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Prawn Saganaki
35min