Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 3 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 spring onion, trimmed and cut in halves
- 2 sprigs fresh coriander, stems and leaves
-
1
Tbsp lemon juice
of 1 Tbsp lime juice - 2 tsp honey
- 1 Tbsp soy sauce
- 1 Tbsp olive oil
- ¼ tsp Szechuan peppercorns
- ½ tsp Chinese five spice
- 60 g raw cashew nuts
- 1 pinch sea salt
- 500 g water
- 4 fresh salmon fillets (approx. 500-600 g total) (see Tips)
- 150 g courgette, cut in batons (1 x 7 cm)
- 1 bunch tenderstem broccoli (approx. 150 g), trimmed and cut in halves
- 150 g pak choi, cut in thirds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2150 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 31.3 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 menit
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 menit
Superfood Salmon Salad
1h 5 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 Min
Teriyaki Salmon Burgers
45 Min
Indochine Chicken Salad
1 godz. 20 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 menit
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 Min