![Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BA069B2D-49EF-47F8-908D-E40F6231D0EC/Derivates/9BF7C31C-0466-416D-ADBD-DF85A7CFACDC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 3 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 spring onion, trimmed and cut in halves
- 2 sprigs fresh coriander, stems and leaves
-
1
Tbsp lemon juice
of 1 Tbsp lime juice - 2 tsp honey
- 1 Tbsp soy sauce
- 1 Tbsp olive oil
- ¼ tsp Szechuan peppercorns
- ½ tsp Chinese five spice
- 60 g raw cashew nuts
- 1 pinch sea salt
- 500 g water
- 4 fresh salmon fillets (approx. 500-600 g total) (see Tips)
- 150 g courgette, cut in batons (1 x 7 cm)
- 1 bunch tenderstem broccoli (approx. 150 g), trimmed and cut in halves
- 150 g pak choi, cut in thirds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2150 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 31.3 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Prawn Saganaki
35 min