Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g red onions, sliced thinly (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (optioneel)
- 40 g freshly squeezed lime juice
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g large raw prawns, peeled and deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
- 2 - 4 limes, sliced (2-3 mm)
- 200 g fennel bulb, sliced thinly (1-2 mm)
- 400 g cherry tomatoes, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Crab & Prawn Linguine
25 Min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Seafood Korma
40min
Seafood Stew with Rice
30 Min
Sicilian Salad
30 Min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min