Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g miso
- 30 g sugar
-
1
Tbsp honey
of mirin -
2
Tbsp white wine
of sake - 1 Tbsp soy sauce
- 4 Tbsp sesame oil
- 4 white fish fillets, skinless (approx. 200 g each)
- 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
-
200
g fresh shiitake mushrooms, sliced (1 cm)
of 200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm) - 800 g tinned chickpeas, drained (approx. 500 g drained chickpeas)
- 300 g water
- ½ tsp salt
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g green beans
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2663 kJ / 636.5 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 1628.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Biryani
1 Std. 15 Min
Traditional Irish Stew
2 Std. 40 Min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Shellfish Nage with Champagne
1 Std. 5 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 Std.
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min