Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g miso
- 30 g sugar
-
1
Tbsp honey
of mirin -
2
Tbsp white wine
of sake - 1 Tbsp soy sauce
- 4 Tbsp sesame oil
- 4 white fish fillets, skinless (approx. 200 g each)
- 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
-
200
g fresh shiitake mushrooms, sliced (1 cm)
of 200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm) - 800 g tinned chickpeas, drained (approx. 500 g drained chickpeas)
- 300 g water
- ½ tsp salt
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g green beans
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2663 kJ / 636.5 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 1628.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crispy Korean Tofu
1h 20 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Sesame salmon and pea soup
1h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1 godz. 5 min
Shakshuka
50min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
Geen beoordelingen
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min