Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 baguettes, parbaked, (cut in 24 x 1 cm slices)
- 3 - 4 Tbsp extra virgin olive oil
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g red onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 6 anchovy fillets, in oil, drained
- 100 - 120 g tinned tuna, in brine, drained
- 225 g tinned chopped tomatoes
- 2 Tbsp tomato purée
- 25 g pickled baby capers, drained
- ½ tsp chilli flakes (optioneel)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 12 pitted black olives, halved
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 276 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40p
Prawn Saganaki
35p
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40p
Coconut Prawn Soup
45p
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1h 30min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 Min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45p
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 Std. 20 Min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 dk
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 Std. 20 Min
Shakshuka
50 Min