Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 baguettes, parbaked, (cut in 24 x 1 cm slices)
- 3 - 4 Tbsp extra virgin olive oil
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g red onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 6 anchovy fillets, in oil, drained
- 100 - 120 g tinned tuna, in brine, drained
- 225 g tinned chopped tomatoes
- 2 Tbsp tomato purée
- 25 g pickled baby capers, drained
- ½ tsp chilli flakes (optioneel)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 12 pitted black olives, halved
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 276 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 godz. 25 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Dill and Feta Flatbread
1 Std. 20 Min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Tuna Tapenade
5min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 Std.
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Tuna and Olive Empanaditas
4hod. 5min