Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh flat-leaf parsley leaves
- 30 g lemon juice
- 300 g tinned tuna in oil, drained
- 20 g olive oil
- 85 g mascarpone
- 1 anchovy fillet
- 2 garlic cloves
- 40 g black olives, pitted
- 15 g pickled capers, drained
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 cucumber, large, sliced in 32 (5 mm)
- 1 - 2 fresh red chillies, sliced (2 mm), to taste
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 157 kJ / 38 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35p
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20p
Olive Spread
5min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20p
Tuna Tapenade
5min
Tuna-stuffed Tomatoes
35p
Pear and Goat's Cheese Parcels
40p
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1h 30min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45p
Tuna Niçoise Toasts
3h
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20p
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40p