Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh flat-leaf parsley leaves
- 30 g lemon juice
- 300 g tinned tuna in oil, drained
- 20 g olive oil
- 85 g mascarpone
- 1 anchovy fillet
- 2 garlic cloves
- 40 g black olives, pitted
- 15 g pickled capers, drained
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 cucumber, large, sliced in 32 (5 mm)
- 1 - 2 fresh red chillies, sliced (2 mm), to taste
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 157 kJ / 38 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20 min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Sicilian Salad
30min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1h 25min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Tuna Tapenade
5 min
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Chicken Liver Parfait
2u. 40min