Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g dried cannellini beans, soaked overnight then drained
- water, to cover
- 75 g tomato purée
- 3 Tbsp sugar cane molasses
- 2 Tbsp brown sugar
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 2 Tbsp cider vinegar
- 375 g dry cider
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 170 g onions, quartered
- 110 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 2 Tbsp olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1040 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 37.7 g
- Vetten
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Stroganoff
30 Min
Quinoa Broth
35 Min
Potato Curry
12h 50min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Spelt
2h 40min
Spelt Bread
1h 45min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Lupini Cheese
2 Std. 45 Min
Spelt and Buckwheat Bread
1h 55min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1 Std. 5 Min
Puy Lentil Dip
45 Min
Houmous
13 godz. 30 min