![Slow Cooked Beans with Cider Slow Cooked Beans with Cider](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/623C52DE-D14B-4B97-B59D-2BA3E4C14F70/Derivates/3117CF57-6157-4339-9C2B-DB9BDB38F7CC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g dried cannellini beans, soaked overnight then drained
- water, to cover
- 75 g tomato purée
- 3 Tbsp sugar cane molasses
- 2 Tbsp brown sugar
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 2 Tbsp cider vinegar
- 375 g dry cider
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 170 g onions, quartered
- 110 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 2 Tbsp olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1040 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 37.7 g
- Vetten
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Red Lentil Soup
40 min
Buckwheat Crêpes
30 min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Pea Quiche
1 godz.
Vegetable and Almond Soup
45 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Cream of Vegetable Soup
15 min
Garlic and White Bean Stew
50 min