Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 300 - 350 g aubergines, diced (3-4 cm), (1 large)
- 200 g red peppers, cut in eighths (approx. 2 peppers)
- 120 g red onions, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 150 g ripe tomatoes, diced
- 40 g pickled capers, drained
- 40 g green olives, pitted
- 200 g passata
- 50 g red wine vinegar
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 10 fresh basil leaves, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 515 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sicilian Caponata
30min
Courgette Omelette
40min
Baba Ganoush
1h
Prawn Saganaki with Feta
35min
Stuffed vegetables
1h 5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Aubergine and Almond Dip
20min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20min
Tabbouleh
2h 15 min.
Houmous
13u. 30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h