Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 300 - 350 g aubergines, diced (3-4 cm), (1 large)
- 200 g red peppers, cut in eighths (approx. 2 peppers)
- 120 g red onions, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 150 g ripe tomatoes, diced
- 40 g pickled capers, drained
- 40 g green olives, pitted
- 200 g passata
- 50 g red wine vinegar
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 10 fresh basil leaves, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 515 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blitva
35p
Courgettes with Corn
25p
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45p
Broccoli and Stilton Soup
30p
Taramasalata
15 dk
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35p
Sicilian Caponata
30p
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5 min
Pasta alla Norma
50 Min
Marinated Peppers
55min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45p