![Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0507D593-E623-47AC-AFF8-A4E46E8242A0/Derivates/15111c05-299d-4b64-8b33-2ba363aab4aa.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g mixed dried mushrooms
- 250 g boiling water
- 50 g vegan hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 350 g mixed fresh mushrooms, sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)
-
50
g brandy
of dry Marsala wine - 200 g freekeh
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g water
- 200 g almond milk (see tip)
- 12 fresh sage leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1280 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 321 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Mexican Quinoa Salad
30 Min