Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g mixed dried mushrooms
- 250 g boiling water
- 50 g vegan hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 350 g mixed fresh mushrooms, sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)
-
50
g brandy
of dry Marsala wine - 200 g freekeh
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g water
- 200 g almond milk (see tip)
- 12 fresh sage leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1280 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 321 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 menit
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 menit
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 menit
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Mushroom Stroganoff
30 menit
Pearl Barley and White Bean Stew
1j
Leftover Curry
1j 10 menit
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1j
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 menit