Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g seitan, cut in pieces
- 50 g olive oil
- 300 g onions, quartered
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 200 g tomatoes, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 fresh chilli, thinly sliced
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ½ tsp ground cumin
- 500 g tinned kidney beans (drained weight)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1096 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1sa
Veggie 'Burritos'
20 Min
Indian vegetable curry
50 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1sa
Veggie Wellington
2h
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 dk
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min