Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cashew Nuts
- 140 g cashew nuts
- water, for soaking
Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Vegan Mozzarella
- 20 g coconut oil
- 70 g coconut yoghurt, vegan
- 110 g almond milk
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 40 g tapioca starch (see tip)
- 4 Tbsp nutritional yeast flakes
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
Tomato Sauce
- 3 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 5 g fresh basil leaves
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
Assembly and Baking
- 1 green pepper, thinly sliced
- 1 red onion, small, thinly sliced
- 60 g fresh button mushrooms, sliced
- 40 g pitted black olives, halved
- 100 g vegan pepperoni, thinly sliced (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4513 kJ / 1077 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1491 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1j 15 menit
Vegan Burger
5h
Vegan Pepperoni
5 Std. 10 Min
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min
Umami Soup
1 godz. 20 min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 menit
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Amaranth and Chickpea Patties
1 Std. 30 Min
Tempeh Bolognaise
30 menit
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3 godz. 20 min
Vegan Butter
2h
Vegan Coconut Cake
50 Min