Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cashew Nuts
- 140 g cashew nuts
- water, for soaking
Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Vegan Mozzarella
- 20 g coconut oil
- 70 g coconut yoghurt, vegan
- 110 g almond milk
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 40 g tapioca starch (see tip)
- 4 Tbsp nutritional yeast flakes
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
Tomato Sauce
- 3 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 5 g fresh basil leaves
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
Assembly and Baking
- 1 green pepper, thinly sliced
- 1 red onion, small, thinly sliced
- 60 g fresh button mushrooms, sliced
- 40 g pitted black olives, halved
- 100 g vegan pepperoni, thinly sliced (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4513 kJ / 1077 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1491 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso Soup with Vegetables
30min
Vegan Pepperoni
5h 10min
Quinoa and Sweet Potato Rolls
1h 30min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1h 45min
Lupini Cheese
2 Std. 45 Min
Soy goulash with dumplings
1h 25min
Vegan Parmesan
15min
Vegan Burger
5h
Veggie-packed Vegan Pizza
1h 30min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Veganella - Vegan Mozzarella
6 godz. 10 min
Vegan Bean Burgers
1h 20 min