![Vegan Gravy Vegan Gravy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/257376.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 1 red onion, (approx. 100 g), quartered
- 200 g chestnut mushrooms, halved
- 80 g carrot, cut in pieces
- 90 g celery, cut in pieces
- 20 g sunflower oil
- 15 g vegan margarine
- ½ tsp fine sea salt
- 1 dried bay leaf
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 tsp brown sugar
- 1 tsp plain flour
- 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
- 350 g water
- 80 g red wine, vegan
- 20 g dark soy sauce, vegan
- 10 g red wine vinegar, vegan
- ½ tsp mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 387 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1h
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Pain Perdu with Pear, Ginger and Berry Compote
40min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Vegan Vanilla Frosting
5min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Tempeh Bolognaise
30min
Vegan Bean Burgers
1h 20min