Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 1 red onion, (approx. 100 g), quartered
- 200 g chestnut mushrooms, halved
- 80 g carrot, cut in pieces
- 90 g celery, cut in pieces
- 20 g sunflower oil
- 15 g vegan margarine
- ½ tsp fine sea salt
- 1 dried bay leaf
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 tsp brown sugar
- 1 tsp plain flour
- 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
- 350 g water
- 80 g red wine, vegan
- 20 g dark soy sauce, vegan
- 10 g red wine vinegar, vegan
- ½ tsp mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 387 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Vegan Pepperoni
5h 10min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Lentil Curry (Dahl)
30 Min
Chinese Noodles with Vegetables
35 Min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Festive Nut Roast Wreath
2h