Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 1 red onion, (approx. 100 g), quartered
- 200 g chestnut mushrooms, halved
- 80 g carrot, cut in pieces
- 90 g celery, cut in pieces
- 20 g sunflower oil
- 15 g vegan margarine
- ½ tsp fine sea salt
- 1 dried bay leaf
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 tsp brown sugar
- 1 tsp plain flour
- 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
- 350 g water
- 80 g red wine, vegan
- 20 g dark soy sauce, vegan
- 10 g red wine vinegar, vegan
- ½ tsp mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 387 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 Std. 5 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Chick Pea Curry
35 min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2h 20 min
Vegetarian Chilli
1 Std. 5 Min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Seitan
40 Min
Veggie Wellington
2h
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Vegan Bean Burgers
1h 20min