
Apparaten en Accessoires
Butternut Squash Masala Dosa
Voorbereiding 40min
Totaal 11u. 30min
4 portions
Ingrediënten
Dosa Batter
-
white rice400 g
-
chana dal (yellow dried split peas)140 g
-
water for soaking
-
fine sea salt1 tsp
Butternut Squash Masala and Dosas
-
garlic cloves2
-
shallots halved60 g
-
sunflower oil plus 8 tsp for dosas15 g
-
garam masala1 Tbsp
-
black mustard seeds½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water plus 8 tsp for dosas150 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)1
-
fine green beans trimmed, cut in pieces (2-3 cm)150 g
-
coconut yoghurt (optioneel) vegan (see tip)150 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
309 kcal /
1283 kJ
Eiwitten
6 g
Vetten
21 g
Koolhydraten
21 g
Verzadigd vet
9 g
Natrium
433 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Plant-based Kitchen
30 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland