Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g raw cashew nuts
- 200 g water, plus 2 Tbsp
- 5 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g ghee, plus extra for frying
- 70 g onions, quartered
- 300 g passata
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp desiccated coconut
- 1 tsp Kashmiri chilli powder
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp garam masala
- ¼ tsp ground turmeric
- 250 g mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, cauliflower, cut in 2 cm pieces, or peas)
- 250 g paneer cheese, diced (2 cm)
- 75 g plain yoghurt
- 50 g double cream
- ½ tsp caster sugar
- 5 g fresh coriander leaves, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2229 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 41.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Dal Makhani
9h 30min
Palak Paneer
45 min
Paneer makhani
45 min
Vegetable Biryani
50 min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 min
Tarka Dal
9h 5 min
Pudla with Spinach and Paneer
1 godz.
Chana Masala
45 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Coconut Dhal
20min
Coconut and Spinach Dahl
50 min