Apparaten en Accessoires
Coconut Dhal
Voorbereiding 5min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
onions quartered240 g
-
fresh green chillies to taste1 - 2
-
ripe tomatoes quartered150 g
-
red split lentils rinsed250 g
-
tinned coconut milk400 g
-
ground turmeric1 tsp
-
black mustard seeds2 tsp
-
liquid vegetable stock300 g
-
fresh spinach leaves, roughly choppedfresh baby spinach120 g
-
fresh coriander leaves chopped, for serving2 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
116.3 mg
Eiwitten
19.1 g
Calorieën
1927.5 kJ /
460.7 kcal
Vetten
12 g
Vezels
12.9 g
Verzadigd vet
9.6 g
Koolhydraten
72.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Vegetarian Chilli
35 min
Paneer Makhani
1 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Chana Masala
45 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min