![Vegetable Stock Paste Vegetable Stock Paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D9759D9F-27EE-48D7-BB1D-EEA3E01B8B34/Derivates/D6994D23-79C3-4C0A-9264-ABA2376B92DE.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 200 g celery stalks, cut in pieces
- 250 g carrots, cut in pieces
- 100 g onions, quartered
- 100 g tomatoes, cut in pieces
- 150 g courgettes, cut in pieces
- 50 g fresh mushrooms
- 1 garlic clove
- 1 dried bay leaf
- 6 sprigs fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 120 g coarse sea salt (see tip)
- 30 g dry white wine
- 1 Tbsp olive oil
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 2226 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 18.4 g
Alternatieve recepten
White Bean and Feta Dip
5 分钟
Red Pepper Houmous
5 分钟
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Chicken Stock Paste
45 分钟
Mayonnaise
5 分钟
Vegetable stock paste
45 分钟
Beetroot Salad
10min
Meat Stock Paste
45 分钟
Vegetable Soup
35min
Five-seed bread
1h 50min
Beetroot salad
10min
Tomato Sauce
40 分钟