![Chicken Stock Paste Chicken Stock Paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4B75EE63-066F-4EBA-BE05-F2E4CD9155D7/Derivates/E89C68BE-3B4E-4CDE-9C5A-04FFD97D20E9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g chicken meat, boneless and skinless, sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
- 200 g mixed vegetables, white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g coarse sea salt (see tip)
- 100 g white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 clove
- 5 coriander seeds
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 131.9 kJ / 31.5 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 0.6 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 2935.9 mg
Alternatieve recepten
Rich Lemon Ice Cream
12 Std. 10 Min
Strawberry Jam
55 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Vegetable Stock Paste
50 min
Mango Chutney
1 godz. 20 min
Meat Stock Paste
45 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Vanilla Ice Cream
12 Std.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Mango Chutney
50 min
Beetroot and Mint Jelly
1 Std.
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min