Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g vegetable oil
of olive oil -
1
garlic clove
of 20 g brown onion, cut in wedges - 250 g pork meat, sinew free, cut in strips (1 cm x 3-4 cm), patted dry with paper towels
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 187 mg
Alternatieve recepten
Braised pork belly
55min
Salted Fish Pork Belly
30min
Sautéed Prawns
15min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Olive Vegetable Rice
1h 5min
Sweet and sour pork ribs
40min
Browned Shallots (250 g)
25min
Browned Pork Cubes
15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min.
Browned Chicken Strips
15min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min