Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g sugar
- 5 g dried chillies
- 50 g light soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 50 g Shaoxing rice wine
- 450 g water
- 1 Chinese braising spice bag (approx. 15 g) (see tip)
- 1 tsp Sichuan pepper
- 400 - 500 g whole squid, medium (6-8 squid), gutted, washed (see tip)
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 723.9 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 715.1 mg
Alternatieve recepten
Curry chicken
1 godz.
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Stir-fried Clams
35 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Turmeric Chicken
50 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min