Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g cooking oil
- 500 g prawns (approx. 10 prawns), whiskers removed, deveined, cleaned and patted dry with kitchen towels
- 5 garlic cloves
- 4 salted egg yolks, rinsed
- 50 g butter, softened at room temperature
- 2 sprigs curry leaves, leaves only
- 3 - 5 red bird's eye chillies (chilli padi), sliced
- 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- ½ tsp salt
- ½ tsp white pepper powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 949 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 360 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30 Min
Sambal Petai Prawns
20min
Nasi Lemak
45 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Char Kway Teow
15 Min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Curry Chicken
1 Std.
Crispy Ikan Bilis
40 min
Sweet And Sour Prawns
25 min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min