Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g meat pieces, sinew free, cut in pieces (4-5 cm)
- 300 g mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g coarse sea salt (see tip)
- 30 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 1 clove
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 2305.3 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 73.6 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 16.6 g
- Natrium
- 58983.8 mg
Alternatieve recepten
Vegetable Stock Paste
50min
Sandwich Bread
3h
Chicken Stock Paste
45 Min
Plain Yoghurt
14h
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Geen beoordelingen
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min
Mayonnaise
5 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Bloody Mary Soup
25 Min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.