![Australian Oat Damper Australian Oat Damper](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2cf0272e-83ce-442e-be1e-e4523ef3b15d/Derivates/a9a04f9d-4b1a-4625-8590-95e052acc359.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 375 g self-raising flour
- 80 g spelt flour
- 30 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for serving
- 50 g rolled oats, plus 1 Tbsp for sprinkling
- 5 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 375 g buttermilk, plus 2 Tbsp for brushing
- coarse sea salt, for sprinkling
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1905 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Natrium
- 905 mg
Alternatieve recepten
Chocolate Digestives
1 godz. 10 min
Irish Soda Bread
45 Min
Portobello Mushroom Rolls
1 Std. 30 Min
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6 Std. 40 Min
Cheese and Basil Knots
1 Std. 30 Min
Spelt Bread
1 Std. 45 Min
Oatcakes
1 Std.
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45 Min
Red Pepper Houmous
5min
Cornish Fairings
35 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min
Seeded Protein Crackers
30 Min