Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 375 g self-raising flour
- 80 g spelt flour
- 30 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for serving
- 50 g rolled oats, plus 1 Tbsp for sprinkling
- 5 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 375 g buttermilk, plus 2 Tbsp for brushing
- coarse sea salt, for sprinkling
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1905 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Natrium
- 905 mg
Alternatieve recepten
Vegetable Stock Paste
50 min
Bara Brith
10 godz.
Cheesy Triangle Scones
25min
Sourdough Rye
51h 10 min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Scandinavian Rye Bread
27 Std.
Garibaldi Biscuits
40 min
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Seriously Seedy Crackers
30 min
Cheddar Soda Bread Rolls
50 min
Seedy Wholemeal Bread
1 godz. 35 min
Cheese Scones
20 min