Compatibele versies
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten-free Cheddar Puff Pastry
- 150 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 250 g gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 120 g water, cold
- 1 tsp xanthan gum
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 400 g cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 20 g
- 10 fresh sage leaves
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 80 g red onions, quartered
- 20 g gluten-free plain white flour
- 200 g milk
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 40 g pine nuts
Pithivier
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4576 kJ / 1101 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 80 g
- Verzadigd vet
- 40 g
- Natrium
- 1151 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min
Gluten-Free Focaccia Bread
1j
Gluten-free Breakfast Quiche
2 Std. 30 Min
Middle Eastern Aubergine Pies
2h
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1j
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1j
Gluten-free Puff Pastry
1 Std. 30 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1j 10 menit
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min