Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 200 g almonds
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 220 g light brown sugar
- 1 orange, thin peelings of skin and 50 g juice
- 220 g spelt flour
- ½ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp baking powder
- 1 ½ tsp ground ginger
- 2 large eggs
- 200 g milk
- 300 g rhubarb, roughly chopped
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1621 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette and Cocoa Cake
24 Std.
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Rhubarb Vanilla Flan
50 min
Plum and Almond Traybake
1 Std. 5 Min
Courgette and Cocoa Cake
24 Std.
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1h 30min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4h 20min
Courgette and Pine Nut Cake
50 min
Applesauce Cake
1 godz. 15 min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Chocolate Beetroot Cake
2h 20min