Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Butternut Squash
- 800 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 pinch dried chilli flakes
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Puff Pastry
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g water, cold
- ½ tsp fine sea salt
Filling
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 5 - 6 fresh sage leaves, to taste
- 200 g cooked, peeled chestnuts
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 617 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Curried Parsnip Soup
30min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Curried Squash Galette
1h 20min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1h 35min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min