Compatibele versies
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Naan Bread and Basmati Rice
- 450 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 200 g soy yoghurt (unsweetened)
- 100 g dairy-free milk of choice (unsweetened)
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 1200 g water
- 220 g basmati rice
- 2 tsp cumin seeds
Vegetable Korma
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 500 g butternut squash, peeled if desired, cut in pieces (4 cm)
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 1 Tbsp vegetable oil, plus 30 g
- 2 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 7 green cardamom pods
- 1 ½ tsp poppy seeds
- 2 cloves
- 250 g onions, quartered
- 1 bay leaf
- 50 g raw cashew nuts
- 50 g blanched almonds
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded if desired
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground nutmeg
- 400 g tinned coconut milk
Pickled Red Onions and Garlic Spread
- 200 g red onions, thinly sliced in half moons
- 100 g red wine vinegar
- 1 tsp salt, plus 1 pinch
- ½ tsp caster sugar
- ¼ tsp caraway seeds
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 90 g dairy-free spread
- 2 Tbsp garlic powder (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4272 kJ / 1021 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 144 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 2064 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Vegetarian Chilli
35 Min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Coconut and Spinach Dahl
50min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min