Compatibele versies
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Naan Bread and Basmati Rice
- 450 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 200 g soy yoghurt (unsweetened)
- 100 g dairy-free milk of choice (unsweetened)
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 1200 g water
- 220 g basmati rice
- 2 tsp cumin seeds
Vegetable Korma
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 500 g butternut squash, peeled if desired, cut in pieces (4 cm)
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 1 Tbsp vegetable oil, plus 30 g
- 2 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 7 green cardamom pods
- 1 ½ tsp poppy seeds
- 2 cloves
- 250 g onions, quartered
- 1 bay leaf
- 50 g raw cashew nuts
- 50 g blanched almonds
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded if desired
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground nutmeg
- 400 g tinned coconut milk
Pickled Red Onions and Garlic Spread
- 200 g red onions, thinly sliced in half moons
- 100 g red wine vinegar
- 1 tsp salt, plus 1 pinch
- ½ tsp caster sugar
- ¼ tsp caraway seeds
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 90 g dairy-free spread
- 2 Tbsp garlic powder (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4272 kJ / 1021 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 144 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 2064 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Coconut Dhal
20 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Vegetarian Chilli
35 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 dk
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 dk
Coconut and Spinach Dahl
50 dk