Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g brown rice
- 100 g blanched almonds
- 100 g leeks, sliced
- 100 g tinned chopped tomatoes
- 30 g olive oil
- 250 g courgettes, diced (1 cm)
- 200 g pumpkin flesh, diced (0.5 cm)
- 100 g carrots, diced (1 cm)
- 1100 g water
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 632 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Chickpea Soup (Revithia)
1 Std. 40 Min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Watercress and Oat Soup
35 min
Borscht
50 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Pumpkin Soup
35 min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Baked spinach and eggs
35 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min