Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g dried porcini mushrooms
- boiling water, for soaking
- 100 g hazelnuts
- 10 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 80 g shallots, halved
- 20 g olive oil
- 300 g chestnut mushrooms, quartered
- 250 g fresh portobello mushrooms, cut in pieces (3 cm)
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g water
- 150 g quinoa
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 807 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 80 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Vegetable pasta sauce
40 Min
Mushroom Pâté
1h 30min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15 Min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Artichoke And Tofu Dip
5 min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Stilton and Walnut Pâté
5 min