![Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/eb66c6c1-f849-4c39-9674-768a7e9c1afa/Derivates/cbe4e18c-2e73-4b49-b587-f56d3dad3f9f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g dried porcini mushrooms
- boiling water, for soaking
- 100 g hazelnuts
- 10 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 80 g shallots, halved
- 20 g olive oil
- 300 g chestnut mushrooms, quartered
- 250 g fresh portobello mushrooms, cut in pieces (3 cm)
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g water
- 150 g quinoa
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 807 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 80 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Gluten Free Plain Flour
5min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Nut and Seed Butter
10min
Celeriac Remoulade (TM6)
Geen beoordelingen
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1h 30min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 godz. 40 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Raw Beetroot Soup
5min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min