Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kale Pesto
- 50 g walnut halves
- 80 g kale, tough stalks removed, chopped
- water, boiling
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 25 g fresh basil leaves (1 large handful)
- 80 g olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta Salad
- 1200 g water
- 400 g orzo
- 300 g cherry tomatoes, halved
- 1 yellow pepper, sliced (5 mm) (approx. 150 g)
- 300 g bocconcini, torn in halves
- 100 - 120 g rocket
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1513 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 19.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Salad
30min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Vegetarian Chilli
35min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Smoky Couscous Salad
20min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Green Goddess Quinoa Salad
40min