Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kale Pesto
- 50 g walnut halves
- 80 g kale, tough stalks removed, chopped
- water, boiling
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 25 g fresh basil leaves (1 large handful)
- 80 g olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta Salad
- 1200 g water
- 400 g orzo
- 300 g cherry tomatoes, halved
- 1 yellow pepper, sliced (5 mm) (approx. 150 g)
- 300 g bocconcini, torn in halves
- 100 - 120 g rocket
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1513 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 19.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 dk
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1j 15 menit
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 dk
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Smoky Couscous Salad
20 min