Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g frozen edamame beans, defrosted, plus extra for garnishing
of fresh edamame beans, plus extra for garnishing - 150 g fresh baby spinach
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 - 80 g water (see tip)
- 30 g lemon juice
- 5 sprigs fresh coriander, cut in pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp cayenne pepper
- ⅛ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried chilli flakes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 336 kJ / 81 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Natrium
- 248 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Asian Chopped Salad
20 min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 Std. 20 Min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Red Cabbage
1 godz.
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Sumac and Tahini Houmous
10min