Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g frozen edamame beans, defrosted, plus extra for garnishing
of fresh edamame beans, plus extra for garnishing - 150 g fresh baby spinach
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 - 80 g water (see tip) (optioneel)
- 30 g lemon juice
- 5 sprigs fresh coriander, cut in pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp cayenne pepper
- ⅛ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried chilli flakes (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 336 kJ / 81 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Natrium
- 248 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1j
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min
Hot Artichoke Dip
30min
Beetroot Houmous
15 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Asian Chopped Salad
20min