![Tahini and Beetroot Dip Tahini and Beetroot Dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ff1ee6a0-cf73-46d6-b589-8f9c588ec88a/Derivates/787e407b-68d4-4fdc-bc3b-1c446acd9705.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g water
- 450 g raw beetroots, peeled, quartered
- 225 g tahini
- 45 g lemon juice
- 2 garlic cloves
- 3 ice cubes
- ¼ tsp fine sea salt
- extra virgin olive oil, for dizzling
- 1 Tbsp toasted pine nuts, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 910 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 17.6 g
Alternatieve recepten
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 Std. 30 Min
Basil Pesto
10min
Chia and Quinoa Tortillas with a Trio of Dips
1 Std. 45 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 Min
Red Pepper Houmous
5min
Houmous
13h 30min
Beetroot Houmous
15 Min
Sumac and Tahini Houmous
10min