Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g water
- 450 g raw beetroots, peeled, quartered
- 225 g tahini
- 45 g lemon juice
- 2 garlic cloves
- 3 ice cubes
- ¼ tsp fine sea salt
- extra virgin olive oil, for dizzling
- 1 Tbsp toasted pine nuts, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 910 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 17.6 g
Alternatieve recepten
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Butterbean Mash with Paprika
20min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Aubergine and Almond Dip
20min
Beetroot Houmous
15min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1h 30min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1 godz. 50 min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Houmous
13 godz. 30 min
Baba Ganoush
1 godz.
Best Basic Houmous
5min