Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye Crackers
- 1 ½ tsp dried fennel seeds
- 1 tsp caraway seeds
- 100 g rye flour
- 100 g wholemeal flour
- 1 ½ tsp linseeds, ground
- ½ tsp soft dark brown sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp baking powder
- 135 g water
Houmous
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 1 garlic clove
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
- 3 Tbsp fat-free plain yoghurt
- ¼ - ½ tsp sumac, to taste
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 762 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Parmesan Herb Madeleines
1 godz.
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 Std. 45 Min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 Std. 30 Min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 Std. 20 Min
Savoury Stilton Cheesecake
11h 40 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
Apple Marinade
Geen beoordelingen
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Cream of Vegetable Soup
15min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Sumac and Tahini Houmous
10min