![Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/278636.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye Crackers
- 1 ½ tsp dried fennel seeds
- 1 tsp caraway seeds
- 100 g rye flour
- 100 g wholemeal flour
- 1 ½ tsp linseeds, ground
- ½ tsp soft dark brown sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp baking powder
- 135 g water
Houmous
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 1 garlic clove
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
- 3 Tbsp fat-free plain yoghurt
- ¼ - ½ tsp sumac, to taste
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 762 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min
Seriously Seedy Crackers
30 Min
Scandinavian Rye Bread
27h
Tahini and Beetroot Dip
1 Std. 15 Min
Multiseed Bread
2h
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1 Std.
Pesto with Rocket and Chilli
10 Min
Walnut Bread
2h 45min
Seeded Protein Crackers
30 Min
Beetroot Houmous
15 Min