Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye Crackers
- 1 ½ tsp dried fennel seeds
- 1 tsp caraway seeds
- 100 g rye flour
- 100 g wholemeal flour
- 1 ½ tsp linseeds, ground
- ½ tsp soft dark brown sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp baking powder
- 135 g water
Houmous
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 1 garlic clove
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
- 3 Tbsp fat-free plain yoghurt
- ¼ - ½ tsp sumac, to taste
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 762 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Sourdough Rye
51 Std. 10 Min
Walnut Butter
25min
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30min
Oatcakes
1h
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 Min
Vegetable Stock Paste
50min
Wholemeal Focaccia
2h 35min
Coconut Milk
20 Min
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Houmous
13h 30min