Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Persian Flatbread
- 430 g water
-
20
g fresh yeast, crumbled
of 2 tsp dried yeast (8 g) - 10 g honey
- 510 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
- polenta, coarsely ground, for dusting
- oil, for greasing
- bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 Tbsp sesame seeds
- 2 Tbsp poppy seeds
Herb and Walnut Dip
- 100 g walnuts, halved or chopped
- 10 g fresh basil leaves
- 5 g fresh tarragon leaves
- 10 g fresh mint leaves
- 10 g fresh coriander leaves
- 10 sprigs fresh chives, cut in pieces
- 200 g feta cheese, cut in pieces
- 50 g olive oil
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 17075 kJ / 4078 kcal
- Eiwitten
- 117 g
- Koolhydraten
- 403 g
- Vetten
- 214 g
- Vezels
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Persian Flatbreads
1 godz. 45 min
Crumpets
3 Std.
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Gozleme
1h 15 min.
Red Onion and Garlic Soda Bread
2 godz. 15 min
Apple Strudel
1 godz. 45 min
Pitta Bread
2h
Dill and Feta Flatbread
1 godz. 20 min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1 godz. 35 min
Aloo Beetroot Tikki
1 godz.
Pissaladière
1 godz. 30 min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 godz.