Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g water, lukewarm
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp sugar
- 80 g onions, quartered
-
30
g fresh turmeric, peeled, cut in pieces (1 cm)
of 1 tsp ground turmeric - 1 fresh green chilli, halved, deseeded
- 450 g strong wholemeal bread flour
- 75 g plain flour
- 25 g unsalted butter, soft
- 1 Tbsp nigella seeds
- 1 tsp fine sea salt
- 1 Tbsp olive oil, for greasing
- olive oil, for greasing
- 2 Tbsp dried onion flakes
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 481 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Natrium
- 106 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1h 40min
Sliders with Walnut or Sweet Potato Patties
2 Std. 45 Min
German Bread
4h 15min
Naan Bread with Onion and Cumin
1 godz. 30 min
Colcannon
35 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Irish Stout and Walnut Bread
2 Std. 50 Min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Rye and Walnut Bread
1h 25 min
Crusty Spelt Bread
2 Std. 20 Min
Classic Wholemeal
2h 40min