Apparaten en Accessoires
Mediterranean Bread
Voorbereiding 10min
Totaal 5u. 20min
16 portion
Ingrediënten
-
black olives pitted90 g
-
4 - 5 sprigs fresh basil, leaves onlyfresh rosemary leaves only4 - 5 sprigs
-
fresh red chilli deseeded½
-
sun-blush tomatoes drained100 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting310 g
-
1 tsp dried yeastfresh yeast crumbled15 g
-
sugar10 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
-
water warm80 g
-
milk100 g
-
olive oil for greasing
-
feta cheese crumbled100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
455 kJ /
109 kcal
Vetten
3.3 g
Koolhydraten
15.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of the Med
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Olive Spread
5 Min
Spelt bread
1 Std. 45 Min
Greek Appetiser Tart
1 Std. 30 Min
Potato and Rosemary Focaccia
2 Std. 35 Min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Seedy Wholemeal Bread
1 Std. 35 Min
Rustic bread
2 Std.
Pizza Capricciosa
1 Std. 35 Min
Courgette and Carrot Loaf
45 Min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
German Bread
4 Std. 15 Min
Red Pepper Houmous
5 Min