Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g black olives, pitted
-
4 - 5
sprigs fresh rosemary, leaves only
of 4 - 5 sprigs fresh basil, leaves only - ½ fresh red chilli, deseeded
- 100 g sun-blush tomatoes, drained
- 310 g strong white bread flour, plus extra for dusting
-
15
g fresh yeast, crumbled
of 1 tsp dried yeast - 10 g sugar
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
- 80 g water, warm
- 100 g milk
- olive oil, for greasing
- 100 g feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 455 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 Std. 40 Min
Spelt Bread
1 godz. 45 min
Five-seed bread
1h 50 min
Dill and Feta Flatbread
1 godz. 20 min
Scandinavian Rye Bread
27h
Rustic Bread
2h
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2klst 25 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min
Limoncello Tarts
3h 15 min
Onion Focaccia
3h 20min
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Sonja's Bread
3h 10min