Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g buttermilk
-
160
g treacle
of 180 g sugar beet molasses -
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 250 g rye flour
- 250 g strong wholemeal bread flour
- 250 g plain flour
- 80 g sunflower seeds
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 Tbsp jumbo oats
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1028 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 45.2 g
- Vetten
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rye and Walnut Bread
1 godz. 25 min
Sourdough Rye
51h 10 min
Scandinavian Rye Bread
27h
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6 Std. 40 Min
Rustic bread
2 Std.
Spelt Bread
1h 45min
Grain Bread with Cashew Butter
55min
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Rye Bread Rolls
4 Std.
Yoghurt Bread
2 Std.
Sonja's Bread
3h 10min
Walnut Bread
2 Std. 45 Min