Apparaten en Accessoires
German Bread
Voorbereiding 15min
Totaal 4u. 15min
16 slices
Ingrediënten
-
buttermilk500 g
-
180 g sugar, beet molassestreacle160 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
rye flour250 g
-
strong wholemeal bread flour250 g
-
plain flour250 g
-
sunflower seeds80 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
jumbo oats1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
1028 kJ /
246 kcal
Vetten
3.5 g
Koolhydraten
45.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Breads From Around the World
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Irish Stout and Walnut Bread
2u. 50min
Spelt bread
1u. 45min
Spelt bread
26u.
Hazlenut and Sunflower Spread
8u. 10min
Spelt and Buckwheat Bread
1u. 55min
Turmeric and Onion Bread
2u. 45min
Wholemeal Focaccia
2u. 35min
Sonja's Bread
3u. 10min
Rustic bread
2u.
Spelt Bread
1u. 45min
Five-seed bread
1u. 50min
Crusty Spelt Bread
2u. 20min