Compatibele versies
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 g water
- 350 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- ¼ tsp sugar
- ¼ tsp fine sea salt
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
Paste
- 1 tsp dried fennel seeds
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- 80 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 392 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strawberry Jam
55 min
Herb Bread
1 godz. 10 min
Bagels
1ч. 20 мин.
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Milk Bread
2ч. 20 мин.
Pitta Bread
2ч.
Cheese crackers
2h 30min
Baguettes
3h 45min
Bagels with Bacon Jam and Egg
3h 20min
Two-Flavoured Picnic Rolls
1ч. 30 мин.
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30min
Mini Oregano Focaccias
3 godz. 40 min