Compatibele versies
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 g water
- 350 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- ¼ tsp sugar
- ¼ tsp fine sea salt
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
Paste
- 1 tsp dried fennel seeds
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- 80 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 392 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parker Rolls
2 Std. 20 Min
Cheese and Basil Knots
1 godz. 30 min
Blueberry Bakewell Traybake
1 godz. 30 min
Herb Bread
1 godz. 10 min
Pretzels
1 godz.
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
Quick Flatbreads
20 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM5)
15 min
Pitta Bread
2h
Christmas Morning Sticky Buns
17h 50 min.
Yoghurt Bread
2h
White Finger Rolls
3h 30min