Apparaten en Accessoires
Peshwari Naans
Voorbereiding 25min
Totaal 2u.
8 pieces
Ingrediënten
Naan Bread
-
strong white bread flour450 g
-
plain yoghurt200 g
-
100 g water, plus extra for sealingmilk plus extra for sealing100 g
-
vegetable oil plus extra for greasing30 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
Peshwari Naan Filling
-
blanched almonds75 g
-
desiccated coconut25 g
-
sultanas30 g
-
runny honey for garnishing2 Tbsp
-
flaked almonds for garnishing2 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Eiwitten
11.4 g
Calorieën
1511 kJ /
361 kcal
Vetten
13.1 g
Koolhydraten
49.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Ginger Flapjacks
1h 30min
Cucumber and Mint Raita
25min
Sticky Toffee Puddings
1h
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Naan Bread with Onion and Cumin
1h 30min
Tikka Paste
1h
Butter Chicken
50min
Onion Bhaji
45min
Coriander Chutney
5min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Naan Bread with Onion and Cumin
2h
Yorkshire Pudding
1h