Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puff Pastry
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g water, ice cold
- ½ tsp fine sea salt
Anchovy Filling
- 12 anchovy fillets, in oil, drained (drained weight approx. 40 g)
- 2 garlic cloves
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- ½ tsp dried chilli flakes
- 40 g extra virgin olive oil
Olive and Rosemary Filling
- 125 g pitted black olives
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, finely chopped
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 pinch fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 256.1 kJ / 61.2 kcal
- Eiwitten
- 0.8 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 76.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Liver Parfait
2sa 40 dk
Simnel Cake
3u.
Chocolate Fondants
40 min
Apple Pâtes de Fruits
6sa 15 dk
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45 min
Spiced Red Wine Pears
45 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1sa
Grissini with Parmesan and Herbs
5h 10min
Beetroot Gravadlax
48 Std. 20 Min
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Plum Lattice Tart
2 godz. 20 min
Amaretti
35 min