Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust pastry
- 220 g plain flour
- 170 g unsalted butter, chilled, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 1 egg yolk
- 30 g water, chilled
Tart filling
- 1 lemon, thin peelings of skin from half and juice of whole lemon
- 50 g granulated sugar
- 450 g cooking apples, peeled, quartered, cores removed
- 400 g dessert apples, peeled, quartered, cores removed
- 50 - 60 g golden syrup
-
60
g crabapple jelly
of 60 g redcurrant jelly - 1 lemon, freshly squeezed juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1257 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 38.6 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple cake
1h
Tiramisu
5h 20 min
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
Geen beoordelingen
Frangipane Cake
1h 45 min
Apple Rose Tart
1 godz. 40 min
Pear Frangipane
1h 30min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2h 15min
Lemon Drizzle Madeleines
4hod. 45min
Floating Islands
40min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35 min
Mincemeat and Almond Tart
2h 15min