Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g water, plus extra for sprinkling
- 30 g sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g rye flour
- 100 g plain flour
- 300 g rye grains, cracked
- 100 g sunflower seeds
- 80 g pumpkin seeds
- 50 g linseeds
- 220 g buttermilk
- 180 g dark beer
- 2 tsp fine sea salt
- 1 Tbsp rolled oats, for sprinkling
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 866 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rye and Walnut Bread
1 Std. 25 Min
Sourdough Rye
51h 10min
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6h 40min
Australian Oat Damper
55 Min
Spelt Bread
1h 45min
Slow Cooked Beans with Cider
2 Std. 30 Min
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
German Bread
4 Std. 15 Min
Rye Bread Rolls
4 godz.
Sonja's Bread
3h 10 min
Walnut Bread
2 Std. 45 Min