Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g crystallised ginger
- 220 g apples, cored, cut in pieces
- 125 g brown sugar
- 125 g butter, soft, plus extra for greasing
- 3 large eggs
- 1 orange, finely grated zest only
- 180 g plain flour
- ½ tsp baking powder
- 1100 g water
- 250 g soya cream, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 749 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rye Flatbreads
2h 10min
Potato Flatbreads
12h
Pear and Walnut Cake
1h 35 min
Courgette and Pine Nut Cake
50min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1h 10min
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 Std. 45 Min
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20 min
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4h 20min