Compatibele versies
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g water
- 3 Tbsp chia seeds
- 400 g blanched almonds
- 80 g rapeseed oil, plus extra for greasing
- 120 g maple syrup
- 1 ½ lemons, finely grated zest and juice (approx. 85 g)
- 2 Tbsp poppy seeds
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp gluten-free baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 100 g dried cranberries
- 1 batch vegan vanilla frosting
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2705 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 34.9 g
Alternatieve recepten
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2h 50min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Gluten-free Artisan Bread
2 godz. 30 min
Paleo Lasagne
55 Min
Vegan Cheese Alternative
6 Std. 40 Min
Allergen Free Breakfast Cereal
30min
Posh Paleo Bread
55 Min
Herb Cashew Spread
8 Std. 10 Min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40 min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35min