Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 45 g dark chocolate, gluten free (e.g. Kinnerton), in small pieces
- 1 orange, thin peelings of skin
- 180 g pitted dates
- 2 bananas, ripe (approx. 200 g), cut in pieces
- 3 large eggs
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
-
150
g soya milk
of 150 g rice milk - 180 g gluten free plain white flour
- 2 tsp gluten free baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
Ganache
- 200 g dark chocolate, gluten free (e.g. Kinnerton), in small pieces
- 100 g sunflower margarine, dairy free
- 150 g icing sugar
- 4 Tbsp soya milk
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2121 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 59.9 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Peanut Butter Fudge (No Added Sugar)
2h 15 min.
Gluten-free Christmas Cake
732 Std. 30 Min
Steamed Chocolate Cake with Whipped Cream
1 Std. 10 Min
Almond and Coconut Corners
1h 20min
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35min
Dairy-free Mango Ice Cream
5min
Allergen Friendly Cranberry Mini Rockbuns
40min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Gluten-free Pizza Two Ways
2 godz. 45 min