Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 45 g dark chocolate, gluten free (e.g. Kinnerton), in small pieces
- 1 orange, thin peelings of skin
- 180 g pitted dates
- 2 bananas, ripe (approx. 200 g), cut in pieces
- 3 large eggs
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
-
150
g soya milk
of 150 g rice milk - 180 g gluten free plain white flour
- 2 tsp gluten free baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
Ganache
- 200 g dark chocolate, gluten free (e.g. Kinnerton), in small pieces
- 100 g sunflower margarine, dairy free
- 150 g icing sugar
- 4 Tbsp soya milk
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2121 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 59.9 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 godz. 10 min
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35 min
Gluten-free Sponge Cake
1 godz. 10 min
Gluten-free Chocolate Brownies
1 godz.
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 Std. 40 Min
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1 godz. 30 min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1 godz.
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45 min