Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Slow-baked Quinces
- 1500 g water
- 800 g sugar
- 6 quinces, washed and halved
- 250 g blanched almonds
- 100 g freshly squeezed lemon juice
Cake
- 160 g sugar
- 125 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 1 medium egg
- 150 g self-raising flour
- 3 Tbsp strong brewed coffee
- ½ tsp baking powder
- icing sugar, for dusting
- cream, for serving
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 Min
Courgette & Ginger Marmalade
40min
Oatcakes
1h
Quince tart
1h 10min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 Min
Tomato Kasoundi
2h
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45 Min
Apricot Jam
40min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5 Std. 40 Min
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min