Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Slow-baked Quinces
- 1500 g water
- 800 g sugar
- 6 quinces, washed and halved
- 250 g blanched almonds
- 100 g freshly squeezed lemon juice
Cake
- 160 g sugar
- 125 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 1 medium egg
- 150 g self-raising flour
- 3 Tbsp strong brewed coffee
- ½ tsp baking powder
- icing sugar, for dusting
- cream, for serving
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sour cream pastry
25 Min
Lemon and lime polenta cakes
40 dk
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5h
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1sa 30 dk
Pissaladière
1sa 30 dk
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3h 50min
Spinach and Cheese Soufflés
35 dk
Pear and Walnut Cake
1h 35min
Fennel Risotto
35 dk
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2 Std. 15 Min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 Std. 45 Min
Peach and plum upside-down cake
50 Min