Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 250 g beetroot, raw, peeled, cut in pieces (see tip)
- 250 g dark chocolate, small pieces or callets
- 200 g light brown muscovado sugar
- 100 g self-raising flour
- 50 g ground almonds
- 100 g sunflower oil, plus extra for greasing
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp baking powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 large eggs
Icing
- 80 g vanilla sugar
- 200 g cream cheese
- 50 g dark chocolate, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2299 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 48.9 g
- Vetten
- 35.9 g
Alternatieve recepten
Chocolate, Raisin and Hazelnut Biscuits
35 Min
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5h
Carrot Cake Cookies
35 Min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Chocolate Beetroot Muffins
30min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Carrot Cake
2h 30 min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min