Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 250 g beetroot, raw, peeled, cut in pieces (see tip)
- 250 g dark chocolate, small pieces or callets
- 200 g light brown muscovado sugar
- 100 g self-raising flour
- 50 g ground almonds
- 100 g sunflower oil, plus extra for greasing
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp baking powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 large eggs
Icing
- 80 g vanilla sugar
- 200 g cream cheese
- 50 g dark chocolate, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2299 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 48.9 g
- Vetten
- 35.9 g
Alternatieve recepten
Chocolate, Raisin and Hazelnut Biscuits
35 min
Chocolate Beetroot Muffins
30min
Carrot Cake Cookies
35 min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Orange Biscuits
1 godz.
Coconut-Lime Rice Pudding With Caramelised Pineapple
45 min
Courgette and Pine Nut Cake
50 min
Applesauce Cake
1 godz. 15 min
Root Vegetable Oaty Squares
1 Std. 10 Min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35 min