![Blueberry and Lemon Spumble Blueberry and Lemon Spumble](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A86497A6-DEF0-4C5D-B524-7BC0E5018D98/Derivates/cb715bb2-d224-48c5-befa-a1cc57240898.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blueberry Compote
-
300
g fresh blueberries
of frozen blueberries - 50 g honey
- 30 g water
Oat and Seed Granola
- 150 g hazelnuts
- 100 g rolled oats
- 75 g pumpkin seeds
- 70 g runny honey
- 1 Tbsp chia seeds (optioneel)
- 1 pinch fine sea salt
Lemon Sponge
- 2 medium eggs
- 175 g caster sugar
- 150 g unsalted butter, soft
- 1 lemon, finely grated zest only
- 175 g self-raising flour
- 125 g milk
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3537 kJ / 847 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 86.7 g
- Vetten
- 46.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb Crumble
55 Min
Apple and Peanut Cereal Bars
50 min
Seedy Marmalade Flapjacks
40 Min
Pear and Blueberry Crumble
45 Min
Courgette and Carrot Loaf
45 Min
Rhubarb Vanilla Flan
50 min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 Min
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1 Std. 30 Min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4h
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Blueberry Bakewell Traybake
1 Std. 30 Min
Maple, Pecan and Banana Bread
1 Std. 30 Min