Compatibele versies
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork Wellington
- 1 pork tenderloin (approx. 500 g)
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 80 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter, plus 1 Tbsp
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 20 g fresh parsley leaves
- 20 g water
- 320 g puff pastry (see tip)
- 2 Tbsp breadcrumbs
-
12
slices prosciutto
of streaky bacon, cured and smoked - plain flour, for dusting
- 1 medium egg, beaten
Champagne Sauce
- 150 g whipping cream
- 80 g onions, quartered
- 10 g unsalted butter, diced
-
150
g Champagne
of white sparkling wine - 150 g water
- 10 g cornflour
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2848.9 kJ / 680.9 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 42.3 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1523 mg
Alternatieve recepten
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1j 15 menit
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Coronation Chicken
30min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1j 15 menit
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2h 40min
Family Chicken Galette
1h 55min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 menit
Bacon and Sweetcorn Quiche
1h 40min
Butter Board with Spinach Pesto
15 menit
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10 min