Compatibele versies
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork Wellington
- 1 pork tenderloin (approx. 500 g)
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 80 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter, plus 1 Tbsp
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 20 g fresh parsley leaves
- 20 g water
- 320 g puff pastry (see tip)
- 2 Tbsp breadcrumbs
-
12
slices prosciutto
of streaky bacon, cured and smoked - plain flour, for dusting
- 1 medium egg, beaten
Champagne Sauce
- 150 g whipping cream
- 80 g onions, quartered
- 10 g unsalted butter, diced
-
150
g Champagne
of white sparkling wine - 150 g water
- 10 g cornflour
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2848.9 kJ / 680.9 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 42.3 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1523 mg
Alternatieve recepten
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Pesto Tear and Share Christmas Tree Bread
2h 20 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 Std.
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2h 40min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40 min
Sous-vide Sausage Ragù
2h 25min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15 min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 Std.
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min