Compatibele versies
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3833 kJ / 916 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 1782 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
1 Std.
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Green Bean Gremolata
25min
Chicken Mushroom Fajitas (TM6)
1 Std.
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1h 10min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1h 40min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 Std. 45 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10min
Maple-glazed Carrots
45 Min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1h 15min